Megawhite

Megawhite

En skonsam tandbehandling som reducerar missfärgningar på 15 min utan ilningar eller skador på emaljen.

Megawhite sticker ut från mängden tack vare den effektiva formulan i deras blekande gel, unika ingredienser i en patenterad formula. en giftfri och smärtfri behandling som håller i 3-4 månader och reducerar spår efter te, kaffe, läsk, rödvin & tobaksvaror som snus och cigaretter. 

Det är viktigt att komma ihåg att alla har en egen grundfärg på sina tänder, vissa har vitare och andra gulare. Det är naturligt att tänderna ändrar färg i takt med att vi åldras. Exempelvis kan tänderna inte bli ljusare än ursprungsfärgen, det har sin grund i din tands genetiska konstruktion. Likväl kan inte en tand av konstgjort material få en vitare nyans än den var då den sattes in. Missfärgningen som uppkommit efter att denna sattes in kommer blekas, men ej vitare än dess ursprungsfärg. Vissa personer har dessutom lite genomskinliga tänder. De ser ofta lite melerade och glasaktiga ut. På dessa personer har vi märkt att resultatet kan bli något sämre. 

Efter behandlingen ska man undvika exempelvis tobak, viss sorts mat tex. blåbärssoppa och morötter, gurkmeja, soja och dryck så som kaffe, te och rött vin de första 24 timmarna. I vissa fall behöver man bleka 2 x15 minuter, eftersom vissa tänder är mer missfärgade eller har starkare pigment. 

Megawhite blue fusion är ISO certifierad. Produkten är registrerad i CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Vilket betyder att den är registrerad i EU´s kosmetikregister. 520 whitening machine är CE märkt och följer EU:s säkerhetskrav. 

Pris: 

1500kr - 15 minuter

2500kr - 30 minuter

2800kr - 2 personer - 2 x1 5 minuter

3800kr - 2 personer - 1 x 15 minuter + 1 x 30 minuter

4800kr - 2 personer 2 x 30 minuter

bcwekqhohäkgfosdjaiovlksz<cvksdhvh

före
före
Efter
Efter